Zakelijk

Home / Zakelijk

Het meest complete voedingsprogramma op het gebied van gezond en verantwoord afvallen!

Re-Size is een volledig geautomatiseerd en persoonlijk online voedingsprogramma.
Het programma stelt elke instructeur in staat om een volledig en persoonlijk voedingsprogramma op te stellen binnen 5 minuten.

De voedingsadviezen van Re-Size zijn persoonlijk en op maat gemaakt voor uw klanten. Of uw klant wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit zijn of haar training wilt halen, met het voedingsprogramma van Re-Size kunt u de klant hier volledig in begeleiden. Uw klant heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de mobiele applicatie hierin staan het eetdagboekje, de caloriechecker en de persoonlijke voedingsschema’s en het boodschappenlijst waarin de klant zelf aanpassingen/wijzigingen kan toebrengen.

Het programma leert uw klanten beter en gezonder te eten, met gewoon normale producten. Uw klanten kunnen kiezen uit meerdere menu types zoals bijvoorbeeld biologisch, puur & normaal, schijf van vijf.
De menu’s zijn opgesteld met de voedingsnormen van de Gezondheidsraad en in samenspraak met voedingsdeskundige en diëtisten.

Wilt u meer informatie over het voedingsprogramma van Re-Size en starten met 20 nieuwe aanmeldingen? Vul dan op onze contactpagina uw contactgegevens in wij plannen dan met u een vrijblijvende afspraak in op locatie.