Hoe werkt Re-Size?

Home / Hoe werkt Re-Size?

Weet jij wat je eet?

Loop jij op de automatische piloot door de supermarkt en trek je puur uit gewoonte altijd hetzelfde uit het schap? En hoe zit dat eigenlijk met het sporten?

Met jouw Re-Size coach en wat simpele aanpassingen komt dat maatje minder er gegarandeerd!
4 tot 12  weken is de tijd die Re-Size “het complete programma op het gebied van gezond en verantwoord afvallen” nodig heeft om jouw doel te bereiken!
De voedingsadviezen van Re-Size zijn persoonlijk en worden op maat gemaakt. Of je nou wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit jouw training wilt halen met het Re-Size programma kan jij jouw doel bereiken!

Hoe werkt Re-Size

Het programma leert je beter en gezonder te eten, met gewoon normale producten. Hierdoor komt het lichaam weer in balans waardoor het beter in staat is om af te vallen! Je hebt de keuze uit meerdere menu types zoals bijvoorbeeld biologisch, puur & normaal, zuivelarm ,schijf van vijf of ons heerlijke zomer menu. De menu’s zijn opgesteld met de voedingsnormen van de Gezondheidsraad en in samenspraak met voedingsdeskundige en diëtisten.

Veel diëten gaan uit van een lage calorie inname hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt maar na verloop van tijd zal de stofwisseling steeds langzamer gaan werken. Het lichaam doet namelijk nooit meer dan nodig is. Wanneer u daarmee stopt en weer normaal gaat eten, is de stofwisseling gedaald en zult u zelfs sneller aankomen dan voor het dieet. Re-Size maakt gebruik van 6 voedingsmomenten per dag, om de vetverbranding te optimaliseren. Deze bestaan uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Mobiele applicatie

Als klant heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de mobiele applicatie hierin staat het eetdagboekje, de caloriechecker en de persoonlijke voedingsschema’s en het boodschappenlijst waarin jij zelf aanpassingen/wijzigingen kan toebrengen.

Blijvend resultaat

De voedingswetenschap heeft aangetoond dat bij mensen die moeite hebben om af te vallen vaak hun stofwisselingssnelheid verstoord is.
Door gebruik te maken van 6 voedingsmomenten per dag is het lichaam beter in staat is om af te vallen.
Veel diëten gaan namelijk uit van een lage calorie-inname. Hierdoor raak je snel kilo’s kwijt, maar naar verloop van tijd zal de stofwisseling steeds langzamer gaan werken. Het lichaam doet namelijk nooit meer dan nodig is.
Je zult merken dat je meer gaat eten dan je gewend bent, maar hierbij toch zult afvallen dit is gemiddeld 1 kg per week. Je neemt een nieuwe lifestyle aan waarmee je dus nooit meer hoeft te diëten!