Re-Size bij jou in de club

Home / Re-Size bij jou in de club

Hoe werkt Re-Size?

Het Re-Size Change your lifestyle programma is een online voedingsprogramma waarmee jij als coach in een handomdraai persoonlijke en op maat gemaakte weekmenu’s genereerd voor jouw klanten. Zo houdt jij meer tijd over om je te focussen om alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn zonder dat jij inlevert op de kwaliteit van de schema’s.

Het programma leert jouw klanten beter en gezonder te eten, met gewoon normale producten.  Je hebt als coach de keuze uit meer dan 12 verschillende menu types zoals bijvoorbeeld biologisch, puur & normaal, zuivelarm , suikerbewust, of ons heerlijke zomer menu.

Re-Size maakt gebruik van 6 voedingsmomenten per dag. Deze bestaan uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

*Onze menu’s zijn opgesteld met de voedingsnormen van de Gezondheidsraad en in samenspraak met voedingsdeskundige en diëtisten.

 

De voordelen van Re-Size

  • Binnen 5 minuten heb jij een gepersonaliseerd menu klaar inclusief boodschappenlijstje
  • De diëtisten van Re-Size hebben 18 verschillende menutypes ontwikkeld volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Nederlandse Gezondheidsraad.
  • Menutypes, allergieën, voorkeuren en andere dieetwensen kun je snel & gemakkelijk aanpassen
  • Gezinsvriendelijk
  • Menu’s samen voegen wanneer 2 Re-Sizers uit een huishouden komen. Hierdoor bespaar je een hoop op de boodschappen
  • Mobiele applicatie
  • Maak gebruik van de Re-Size All – in – one Health om jouw klanten al het goede mee te geven

Mobiele applicatie

Jouw klanten kunnen via de mobiele applicatie van Re-Size gemakkelijk hun weekmenu’s zien. Zij kunnen hierin heel gemakkelijk producten wijzigen, toevoegen of verwijderen. Geen zorgen, Het programma past meteen de macro’s aan aan de behoefte die jij hebt opgesteld voor jouw klant. Tevens zie jij in de online omgeving van Re-Size gelijk wanneer er iets is gewijzigd en wat is er is gewijzigd. Dit geeft jouw een unieke tool om met jou klant in gesprek te gaan over de opgestelde menu’s.

Blijvend resultaat

De voedingswetenschap heeft aangetoond dat bij mensen die moeite hebben om af te vallen vaak hun stofwisselingssnelheid verstoord is.
Doordat Re-Size gebruik maakt van 6 voedingsmomenten per dag is het lichaam beter in staat is om af te vallen.
Veel diëten gaan uit van een lage calorie-inname. Hierdoor raak je snel kilo’s kwijt, maar naar verloop van tijd zal de stofwisseling steeds langzamer gaan werken.

Het lichaam doet namelijk nooit meer dan nodig is.
Jouw zullen merken dat zij meer gaan eten dan ze gewend zijn, maar hierbij toch zullen afvallen. Gemiddeld verliezen onze klanten 1 kg per week.

Meer informatie aanvragen?

Heb je na het lezen van onze website nog vragen, of wil jij jouw club aanmelden als Re-Size locatie? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen.

Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste Re-Size licentie.

*Wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met jou op.