Re-Size All – in – One Total Health

Re- Size All in one total health meer dan alleen eiwitten

Eén shake die zorgt voor spierherstel, stressregulatie, een sterk immuunsysteem, je hart én hersenen? Dat klinkt goed toch?

Met de Re-Size All-in-one Total Health krijg jij al deze gezondheidsvoordelen in slechts één serving! Onze Total Health draagt bij aan je totale gezondheid op een manier die niet eerder is uitgevonden en is een geweldige manier als vervanging voor al jouw losse potjes , poedertjes en pilletjes.

De ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld door professionals. We zijn ervan overtuigd dat onze combinatie van eiwitten, vitamines en superfoods zorgt voor een unieke reeks aan gezondheidsvoordelen.

De 5 pijlers van de Re-Size All-in-one Total Health:

  1. Recovery: Whey eiwit is het meest gebruikte eiwit in de markt door het complete aminozuur profiel. Magnesium: Tri-citraat helpt spierverkramping tegengaan.
  2. Brain & Heart: L-Tyrosine: Ondersteuning van het geheugen en alertheid. Ginseng: Helpt het zenuwstelsel te ontspannen. Ashwagandha: Betere weerbaarheid bij fysieke en mentale stress.
  3. Bones & Skin: Collageen: zorgt voor meer elasticiteit van de huid (vermindert rimpels) versterkt pezen, gewrichten, haren, nagels en tanden. Hyaluronzuur: ondersteunt de opname van collageen. Vitamine C: Collageen wordt sneller en beter opgenomen door het lichaam bij de aanwezigheid van voldoende vitamine C.
  4. Immune system: *Kurkuma & zwarte peper: ontstekingsremmende werking en verlicht daarbij gewrichtspijn bij reuma, artritis en artrose. Gember extract: een natuurlijke pijnstiller die helpt bij gewichtsverlies en ochtendmisselijkheid.
  5. Probiotics: Probiotica draagt bij aan een gezonde darmflora.

Extra toevoeging van Vitamines:

  • Vitamine D
  • Vitamine C

Re-Size All in one health protein verkopen in jouw club?

Stuur een e-mail naar info@re-size.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.